Hej Verden!

10 Random Spørgsmål

Hej! Jeg er en pige på 14 år, kommer fra Sjælland, går til håndbold og elsker mode! Jeg har blogget i et år ca. nu. Jeg har blogget på blogspot og blogg.no. Jeg fik forslået af min dejlige veninde Amalie Kildegaard som også har en blog her at det kunne være noget for mig! Derfor fandt jeg nogle hurtige 10 spørgsmål som jeg vil svare på nu. Håber i kommer til at kunne lide det, og så ses vi ellers snart igen

1. Y-shorts?

– Det er klart mine selvklippede shorts fra JEES!

 

2. Hvilket kamera bruger du?

– Jeg bruger et OLYMPUS E-420

3. Hvad tid står du op om morgen?

– Klokken 07:00 hvis ikke senere, hihi

4. Hvor kan man kontakte dig?

På min email: amanda.persson@live.dk (svarer ALTID)

5. Går du meget op i makeup og tøjstil?

Synes spørgsmålet er ret bredt. For ja, jeg går op i hvordan jeg ser ud.. Men det er ikke fordi jeg bruger 3 forskellige blushes og 5 forskellige øjenskygger som er placeret præcist hver morgen. Går kun med mascara og concealer. Tøjstil, der har jeg egentlig bare min egen ellers får jeg inspiration fra andre.

6. Hvad kan du godt lide at bruge din tid på?

– Min sport, mine veninder, bloggen og shopping! Min sport fordi jeg elsker den og jeg bruger lang tid på den flere gange om ugen + at der har jeg mine bedste veninder. Mine veninder fordi de kan få mit humør op på 2 sekunder hvis jeg er nede. Bloggen fordi jeg elsker at blogge, tage billeder og skriver tekster + anmeldeser. Og shopping fordi jeg elsker at kigge på tøj og finde nye outfits osv. 🙂

7. Hvad kommer din blog mest til at handle om?

– Den kommer mest til at handle om mode. Selvfølgelig kommer der flere indlæg hvor jeg først skriver en tekst der siger lidt om min hverdag. Men efterfuldt af billeder af tøj, outfits, mig + veninder, hyggeaftener(slik+mad mm.) osv.

8. Hvordan slapper du af?

– Jeg slapper af når jeg er på computeren og ligger i løst tøj. Det ser nok nogenlunde sådan her ud

9. Yndlings bloggere?

– Aurora Mohn, og Erica Mohn

10. Yndlings tøjbutik?

Gina Tricot eller H&M

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!